Hozzávalók
A tésztához
- 2 db tojás
- 200 ml tej
- 80 g liszt
- 20 g vaj
A tetejére
- 2 - 3 nagy ek mogyorókrém
- 1 marék eper
- porcukor
Hozzávalók
A tésztához
- 2 db tojás
- 200 ml tej
- 80 g liszt
- 20 g vaj
A tetejére
- 2 - 3 nagy ek mogyorókrém
- 1 marék eper
- porcukor
A tojásokat egy csipet sóval lazán felverjük, hozzáöntjük a tejet és átkeverjük. Beleszitáljuk a lisztet is, majd újabb keverés jön. Egy serpenyőt felforrósítunk, beledobjuk a vajat, majd mikor felolvadt beleöntjük a tésztát és 200-220 fokra előmelegített sütőbe rakjuk kb. 18 percre.
Amikor aranybarnára sült a tészta, kivesszük a sütőből, megkenjük egy nagy adag mogyorókrémmel, telepakoljuk eperrel és megszórjuk porcukorral.