Hirdetés

Sopszka saláta

Hozzávalók

4
főre
+
2 db kígyóuborka
2 db paprika
4 db paradicsom
1 fej hagyma
4 ek borecet
6 ek olaj
só, bors
100 g juhsajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sopszka saláta

A sopszka saláta tulajdonképpen a bolgároknál a görög sali megfelelője, néhány eltéréssel. Próbáljátok ki mindkettőt, hogy megtudjátok, számotokra melyik a legmegfelelőbb nyári köret!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
2 db kígyóuborka
2 db paprika
4 db paradicsom
1 fej hagyma
4 ek borecet
6 ek olaj
só, bors
100 g juhsajt
Bevásárlólistához adom

Az uborkát, a paprikát, a paradicsomot és a hagymát másfél centis kockákra vágjuk, a borecetet összekeverjük az olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a zöldségekre, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Tálalás előtt rámorzsoljuk a juhsajtot. 

Ha tetszett a sopszka saláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások