Hozzávalók
- 2 db kígyóuborka
- 2 db paprika
- 4 db paradicsom
- 1 fej hagyma
- 4 ek borecet
- 6 ek olaj
- só, bors
- 100 g juhsajt
Hozzávalók
- 2 db kígyóuborka
- 2 db paprika
- 4 db paradicsom
- 1 fej hagyma
- 4 ek borecet
- 6 ek olaj
- só, bors
- 100 g juhsajt
Az uborkát, a paprikát, a paradicsomot és a hagymát másfél centis kockákra vágjuk, a borecetet összekeverjük az olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a zöldségekre, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Tálalás előtt rámorzsoljuk a juhsajtot.
Ha tetszett a sopszka saláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!