A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- 4 db bagett
- 4 szál bécsi virsli
- 150 g füstölt sajt
- 150 g koktélparadicsom
- só, bors
- olaj a pirításhoz
A sörben karamellizált hagymához
- 200 ml világos sör
- 3 fej hagyma
A mustáros öntethez
- 150 g majonéz
- 35 - 35 g tetszés szerinti mustár (dijoni, csípős, angol, stb. akár vegyesen)
- 1 mk fahéj
Jani kirándulós füstölt sajtos hot dogja
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- 4 db bagett
- 4 szál bécsi virsli
- 150 g füstölt sajt
- 150 g koktélparadicsom
- só, bors
- olaj a pirításhoz
A sörben karamellizált hagymához
- 200 ml világos sör
- 3 fej hagyma
A mustáros öntethez
- 150 g majonéz
- 35 - 35 g tetszés szerinti mustár (dijoni, csípős, angol, stb. akár vegyesen)
- 1 mk fahéj
Fotó: Tóásó KárolyA hagymát összevágjuk és kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráöntjük a sört, és addig pároljuk, míg el nem tűnik róla. A mustáros öntethez összekeverjük a majonézt, a mustárt és a fahéjat – kóstoljuk meg, ha szükséges, állítsunk az ízeken. A koktélparadicsomokat megfelezzük és közepes lángos és egy kis olajon körbepirítjuk. A virslit beirdaljuk és ropogósra sütjük. A bagettet kettévágjuk, megkenjük a mustáros szósszal, belehelyezzük a virslit, a sörös hagymát, valamint a szeletelt füstölt sajtot és a grillezett koktélparadicsomokat is.