Hirdetés

Meatloaf-szendvics

Hozzávalók

4
szendvicshez
+
1 fej hagyma (kisebb)
500 g darált sertéshús
2 gerezd fokhagyma
1 ek pirospaprika
1 csokor petrezselyem (kisebb)
4 ek zsemlemorzsa
1 ek passzírozott paradicsom

Az összeállításhoz

saláta
paradicsom
lila hagyma
4 db ciabatta
majonéz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Meatloaf-szendvics

Egy klasszikus meat loaf isteni dolog ugyan, de elég sokáig sül. Ez a verzió direkt úgy lett kikísérletezve, hogy meglegyetek vele fél óra alatt. A ciabattába pakolhattok még sült krumplit is, na az lesz aztán a brutális szendvics.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
szendvicshez
+
1 fej hagyma (kisebb)
500 g darált sertéshús
2 gerezd fokhagyma
1 ek pirospaprika
1 csokor petrezselyem (kisebb)
4 ek zsemlemorzsa
1 ek passzírozott paradicsom

Az összeállításhoz

saláta
paradicsom
lila hagyma
4 db ciabatta
majonéz
Bevásárlólistához adom

A hagymát apróra vágjuk, a darált húshoz adjuk, belereszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, és az egészet alaposan összedolgozzuk. Egy kiolajozott tepsiben kb. 2 cm vastagságúra lapítgatjuk, egész vékonyan megkenjük a passzírozott paradicsommal, és 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Meatloaf-szendvics

Salátalevelekkel, paradicsommal és lila hagymával megpakolt pirított ciabattában, majonézzel tálaljuk.  

Ha tetszett a meatloaf-szendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások