Hirdetés
Hirdetés

A tökéletes ír kávé

A forró italok télen nagyon jól jönnek, de hát kinek van kedve állandóan csak teázni? Persze forró csokizni is lehet, de a bevállalósaknak azt javasoljuk, hogy próbálkozzanak ír kávéval!. Az ünnepekre jól fog jönni ez a recept, szóval mentsétek le és gyakoroljatok addig! :)
Hirdetés

Hozzávalók 230 ml kávéhoz

  • 2 kockacukor
  • 160 ml hosszú kávé
  • 30 ml whiskey
  • 40 ml tejszín
Fotó: Szilágyi Nóri

A kockacukrot a pohár aljára rakjuk és felöntjük a forró hosszú kávéval. Beleöntjük a whiskey-t. A tejszínt kicsit kihabosítjuk, de nem verjük fel, és egy kanál segítségével a kávé tetejére öntjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?