Hozzávalók
- 4 db kimagozott, kockákra vágott barack (vegyesen nektarin és őszibarack)
- ½ marék friss, apróra vágott koriander
- ½ db piros apróra vágott kaliforniai paprika
- ½ fej kockára vágott lilahagyma
- 1 db lime reszelt héja és kifacsart leve
- 1 késhegynyi chili por
- só
- bors
- 2 db közepes méretű bagett
Könnyed nyári vacsora – barackos salsa
Hozzávalók
- 4 db kimagozott, kockákra vágott barack (vegyesen nektarin és őszibarack)
- ½ marék friss, apróra vágott koriander
- ½ db piros apróra vágott kaliforniai paprika
- ½ fej kockára vágott lilahagyma
- 1 db lime reszelt héja és kifacsart leve
- 1 késhegynyi chili por
- só
- bors
- 2 db közepes méretű bagett
A hozzávalókat összekeverjük, fűszerezzük és fél óráig állni hagyjuk. A bagetteket egy forró serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, megpakoljuk a salsával és egy pohár bor társaságában elfogyasztjuk.