A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 500 g darált sertéshús
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek pirospaprika
- 1 csokor petrezselyem (kisebb)
- 4 ek zsemlemorzsa
- 1 ek passzírozott paradicsom
Az összeállításhoz
- saláta
- paradicsom
- lila hagyma
- 4 db ciabatta
- majonéz
Meatloaf-szendvics
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 500 g darált sertéshús
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek pirospaprika
- 1 csokor petrezselyem (kisebb)
- 4 ek zsemlemorzsa
- 1 ek passzírozott paradicsom
Az összeállításhoz
- saláta
- paradicsom
- lila hagyma
- 4 db ciabatta
- majonéz
A hagymát apróra vágjuk, a darált húshoz adjuk, belereszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, és az egészet alaposan összedolgozzuk. Egy kiolajozott tepsiben kb. 2 cm vastagságúra lapítgatjuk, egész vékonyan megkenjük a passzírozott paradicsommal, és 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Salátalevelekkel, paradicsommal és lila hagymával megpakolt pirított ciabattában, majonézzel tálaljuk.
Ha tetszett a meatloaf-szendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!