Hozzávalók
A málnás sajtkrémhez
- 200 g gurulós málna
- 2 ek sajtkrém
- 1 tk cukor
A bundás kenyérhez
- 8 szelet formakalács vagy -kenyér
- 2 db tojás
- 1 csipet só
- 80 - 100 ml tej
- 1 csipet cukor
- 20 - 30 g vaj
A tálaláshoz
- 15 - 20 g porcukor
- 60 g NUTELLA®
Hozzávalók
A málnás sajtkrémhez
- 200 g gurulós málna
- 2 ek sajtkrém
- 1 tk cukor
A bundás kenyérhez
- 8 szelet formakalács vagy -kenyér
- 2 db tojás
- 1 csipet só
- 80 - 100 ml tej
- 1 csipet cukor
- 20 - 30 g vaj
A tálaláshoz
- 15 - 20 g porcukor
- 60 g NUTELLA®
A málnás bundás kenyérhez érdemes lefagyasztott málnát használni, ezt összeaprítjuk egy késsel, majd egy keverőtálba szórjuk. Belekanalazzuk a sajtkrémet, beleszórjuk a cukrot, és összeforgatjuk.
A kalácsot felszeleteljük, majd négyet megkenünk a málnás sajtkrémmel, és befedjük a másik négy szelet kaláccsal. A tojásokat egy csipet sóval, a tejjel és a cukorral lazán felverjük, majd egy-két percig áztatjuk benne a töltött kalácsokat.
Közben egy serpenyőt közepes lángon felhevítünk, beledobjuk a vajat, majd oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük benne a beáztatott kalácsokat.
A megsült málnás bundás kenyereket elfelezzük, megszórjuk egy leheletnyi porcukorral, majd meglocsoljuk a NUTELLA®-val, és tálaljuk.
Ha tetszett Zé reggeli bundás kenyere, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!