Hozzávalók
- 2 - 3 szelet füstölt parasztsonka (kb. 80 g)
- 40 g füstölt kenyérszalonna
- 2 db tojás
Ham and eggs
Hozzávalók
- 2 - 3 szelet füstölt parasztsonka (kb. 80 g)
- 40 g füstölt kenyérszalonna
- 2 db tojás
A ham and eggs elkészítéséhez először a szalonnát felkockázzuk, és egy serpenyőben, közepes lángon elkezdjük kisütni. Ahogy kezd “üvegesedni”, mehetnek rá a sonkaszeletek, amiket többször átforgatva megsütünk a szalonnakockákon.
Ráütjük a tojásokat, és ízlés szerint készre sütjük, majd pirítóssal és zöldségekkel tálaljuk.
Elkészítési idő: kb. 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több tojásos kaja:
Tojásos caprese palacsinta
Zöldséges-tojásos lepény
Buggyantott tojás, ahogy azt kell!