A hidegebb időben mi a meleg, laktató kaják mellett tesszük le a voksunkat, ilyenkor jobban csúsznak a zsírosabb, fűszeresebb húsok és a forró levesek is.
Tejszínes karalábéleves kapros túrógombóccal
Egy házias levessel nem lőhettek mellé, boldogan fogja kanalazni a család összes tagja. Zsolti ezúttal kilépett a komfortzónájából és tejszínesen készítette a karalábélevest, sőt egy sós túrógombóccal még tutibbá tette.
Bajor csülök vele sült káposztával és krumplival
A húsmentes leves után jöhet egy brutál húsétel, például egy ilyen kiadós csülök. Na ezt mindenki imádni fogja, csak nehogy vita legyen belőle, kinek jut több a ropogós bőréből. 😀
Szilvalekváros keksz
Ha elkészítitek a csülköt, ami kicsit időigényes, akkor utána tuti a megúszós sütik felé fogtok kacsintgatni. Ennek az egyszerű keksznek a tésztájához mindössze 5 alapanyagra lesz szükség, töltelékként pedig a kedvenc házi lekvárotokat is használhatjátok.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!