Hirdetés

7 kaja, amit munkába is simán elvihettek

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A játékosok újabb áldozatot száműztek, Árpa Attila pedig életbe léptette a halálsort

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban játékosai újabb áldozatot szavaztak ki, akinek vallomása mindenkit ledöbbentett. Ezt követően sem értek véget a meglepetések, ugyanis életbe lépett a halálsor. A gyilkosok három ártatlant jelölhettek ki, akik közül egy valakit eltesznek láb alól… és ezt Árpa Attila jelentette be a hírességeknek.

Előzetes: „Nem vagyok jól” – Szalay Bence összeomlik az újabb gyilkosság miatt? (11.29.)

Az játékosokat sokkolja, hogy egyiküket a Féldold partin ölték meg. Árpa Attila bejelentése hallattán Szalay Bence sokkos állapotba kerül. A színész sírva vallja be, hogy egyre rosszabbul érzi magát. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szerdán 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

Itt vannak a Sztárbox legütősebb képei egyenesen a ringből és a nézőtérről!

A Sztárbox első elődöntőjét vasárnap a nők összecsapása nyitotta meg, ahol Janicsák Veca és Berki Mazsi lépett a ringbe. Berki Mazsi négy menetben, egyhangú pontozással nyert. Nehézsúlyban a Vámpír és a Medve, azaz Szegedi Fecsó és Brasch Bence nézett egymással szembe. Brasch Bence kiütéssel győzött és jutott tovább. Az elmúlt napok kommentháborúja után az este leginkább várt mérkőzése Istenes Bence ás Rácz Jenő között zajlott. Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Istenes Bence felett. 

Szegedi Fecsó edzője odaszúrt Héder Barnának

Szegedi Fecsó nem igazán volt nyilatkozatképes állapotban, miután kiütötte őt Brasch Bence. Héder Barna ugyan nem látta olyan nagynak a KO-t érő ütést, Fecsó edzője, Bacskai Balázs ezért azt ajánlotta a rutinos műsorvezetőnek: legközelebb próbálja ki.

„Úgy érzem, mindent beleadtam ebbe a játékba” – újabb gyilkost száműztek

Miután minden játékos Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a színésznek az igazság körében kellett színt vallania. Bence búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek. 

LEGO® Masters nyereményjáték 2. hét – Építsd meg a kedvenc állatodat

A LEGO® Masters 2. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban élethű kutyusokat kellett építeniük a versenyzőknek, de neked kicsit könnyebb dolgod lesz!

„Ez nagyon meleg!” – nem várt meglepetést tartogatott az Éden Hotel második párválasztó ceremóniája

Az Éden Hotel második párválasztó ceremóniáján jelentősen átrendeződtek a párosok. Fanni megfogadta Lovi tanácsát, és Viktor mögé állt be, Kendyre pedig Zsófi és Miri is lecsapott. „Erre a leosztásra én sem gondoltam volna” – csodálkozott Miller Dávid. Az este folyamán azonban nem a megszegett ígéretek okozták az egyik lány vesztét, hanem az a boríték, amit a műsorvezető őrizgetett az esemény végéig.

Istenes Bence edzője: Ez a meccs nem a bokszról szólt

Tóth Tamás szerint kettős mérce szerint ítélik meg az emberek Istenes Bencét, aki belátta, ha hibázott, bocsánatot is kért, mégis meg van hurcolva. A bokszberkekben Barbár néven ismert szakember már többször végignézte a vasárnap esti meccset, és ugyanazt látja, amit a ring mellől: szerinte Istenesnek több tiszta találata volt, mint Rácz Jenőnek. Tóth Tamás úgy érzi, valami olyan dolgot vittek be a szorítóba az elődöntő alatt, aminek semmi keresnivalója nincs a ringben. 

Ezeket láttad már?