Vannak olyan ételek, amik nemcsak frissen, hanem akár később is ugyanazt a formájukat hozzák, mint a tűzhelyről levéve. Olyan kajákat hoztunk, amiket másnap is bátran burkolhattok!
Négysajtos penne
Az a kaja, amiben sajt van, csak finom lehet, amiben pedig négy különböző ízű tobzódik, isteni! A krémes mártásba petrezselymet és snidlinget tettünk, de kakukkfűvel és provance-i keverékkel is mennyei. Ezt a négysajtos pennét percek alatt összedobhatod, és másnap is bátran eheted – ha marad.
Olasz sültpaprika saláta
Színes, illatos és rémegyszerű: mindezt, és még többet tud Lilla olasz sültpaprika salátája. Magában és húsok mellé is finom, ráadásul alig fél órát kér az életedből,cserébe pedig mediterrán életérzéssel ajándékoz meg. A kajára a koronát a szerdellás-fokhagymás szósz teszi fel.
Indiai currys-tejszínes tészta
A currys csirke legalább annyira finom, mint amennyire egyszerű. Tökéletes kaja ebben a borongós időben: készítsd el, és hagyd, hogy a fahéj, meg a curry illata betöltse a lakást! Este is könnyedén megcsinálhatod, és vacsorára, valamint következő nap, ebédre is szuperfinom.
Szilvás-krémsajtos sütőtöksaláta
Aláírjuk, nem egy megszokott párosítás, de annál finomabb! A sütőtököt egyszerűen nem lehet megunni, már csak azért sem, mert nagyon sokféleképpen variálhatod, de ez a chilis-szilvás verzió telitalálat. Nekünk máris összefutott a nyál a szánkban!
Csicseriborsó-főzelék
Mi van a humuszon túl, és mi történik akkor, ha a közel-keleti konyhát megismertetjük a magyaros ízvilággal? Történetesen egy izgalmas, krémes főzelékről szól, ami nemcsak vacsorára, hanem másnap ebédre is megállja a helyét.
Tepsis pulykamell
Ez a kaja sem hosszas előkészületet, sem extra hozzávalókat nem igényel. Gyorsan összedobhatod akkor is, ha épp nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, és csak basic hozzávalóid vannak. 10 perc alatt letudhatod az előkészületeket, aztán már tolhatod is be a sütőbe.
Legjobb és legzöldebb zöldborsófőzelék
Szeretjük az extra kajákat, de néha rettentő jól esnek a megszokott ízek, amik mellőznek mindenféle felhajtást. Ilyen Zé zöldborsófőzeléke is, amit gyorsan elkészíthetsz,és a következő nap is bátran kanalazhatsz. Mellé természetesen, főtt tojástillik enni!
Ha tetszett a toplista, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!