Hirdetés

7 nap 7 süti – csodálatos felfújtak, hogy minden napra jusson valami extra

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Voksán Virág halálközeli élményéről: „A mai napig bennem van, ahogy sötétül el a világ, és minden egyre homályosabb”

Voksán Virág és párja, Valentényi Laci az őszinteség hívei, ám ha úgy adódik, a taktikázásról sem rettennek meg. „Ez az a játék szerintem, ahol nem ciki taktikázni” – mondta a Nyerő Párosra készülve Virág, aki a logikai feladatokban érzi magát erősnek. A bátorságpróbák viszont könnyen kifoghatnak rajta, mert a magasságtól is iszonyodik, és a víz alá sem megy szívesen egy gyerekkori trauma miatt.

„Amikor felhívott Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – hamarosan indul az ősz legjobban várt sorozata, a Valami Amerika

„Amikor felhívott a Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – mondta Szabó Győző a Valami Amerika sorozatról a Fókusznak, a színész biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat. A három tehetséges színészt és a sorozat kulisszáit a Fókusz riportjában ismerhetik meg a nézők. 

Éhezés, fájdalom és szenvedés: az egyik játékos elájul a Survivor új évadában

A Survivor játékosai 39 napon át egy lakatlan szigeten élnek majd, de ebben játékban csak az lehet sikeres, aki felül tud emelkedni mindenen és a lehető legtudatosabban megy végig, egészen a győzelemig. Az idei évad ráadásul még kiszámíthatatlanabb lesz, ugyanis a Törzsek Háborújában kettő helyett három törzs küzd majd meg egymással. Október 2-án indul a Survivor – Generációk harca az RTL-en!

Eldőlt, kik csapnak össze A Konyhafőnök Fináléjában

Obersovszky Nóra, Kurta Zsuzsa és Kettel-Fülöp Flóra az első feladatban szeretteikkel főztek együtt, utána pedig a zsűri egyik kedvenc szárnyasát kellett elkészíteniük. Nagy volt a tét, most derült ki, hogy kinek kell távoznia a Finálé kapujában.

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

Kettel-Fülöp Flórát a férje segíti A Konyhafőnökben: Benne bízom meg a legjobban a világon

Kettel-Fülöp Flórának a férje lesz segítségére A Konyhafőnök Fináléja előtti utolsó főzésben. Toby, bár saját bevallása szerint nem igazán jártas a konyhában, sokat gyakorolt a feladatra, azonban a stúdióba érkezve megrettent egy kicsit. A házasságuk dinamikájáról is meséltek az rtl.hu-nak, valamint Toby azt is elárulta, milyen tervei vannak a főnyereménnyel.

Obersovszky Nóra: Ott lehettem volna én is, nyilván ilyenkor szomorú az ember

Rácz Jenő büszkén búcsúzott várandós versenyzőjétől, Obersovszky Nórától, aki ugyan mosolyogva hagyta maga mögött A Konyhafőnök konyháját, azért volt egy kis szomorúság is a szívében.

Kurta Zsuzsa: Nagyon sokszor szétestem fejben

Bár voltak nehéz pillanatai, egyenes úton érkezett a Döntőbe Kurta Zsuzsa, ugyanis egyszer sem került rá a fekete kötény. A Konyhafőnök alatt nemcsak tudást gyűjtött, hanem a főzést is még jobban megszerette. A versenyben átélt élményei mellett arról is mesélt, hogy mi az a praktika, amit Fördős Zétől lesett el.

Ezeket láttad már?