Hirdetés

A legjobb saláták tavaszi fáradtság ellen

Hirdetés

A legjobb saláták tavaszi fáradtság ellen

Hirdetés
Le a kalappal azok előtt, akik a karantén ellenére is igyekeznek odafigyelni a mozgásra és a helyes táplálkozásra. Azonban ha az elmúlt hetek kanapén töltött órái kezdenek meglátszani, vagy úgy érzitek, szükségetek lenne némi plusz energiára, nézzetek körül a kedvenc salátáink között, és azonnal legyőzhetetlennek érzitek majd magatokat!
Hirdetés

A legkirályabb csípős sali édesburgonyával

Valamiért nagyon sok emberben kialakult az a prekoncepció, hogy a saláta mindenkoron egy unalmas, száraz valami. Szerintünk meg mindent lehet izgalmasan és ízletesen készíteni, az egyhangúságot pedig még csak hírből sem ismerjük! Készítsétek el ezt a salátát, és meglátjátok! 

Tonhalas csicseriborsó-saláta

A tonhal és a csicseriborsó egyaránt szuperjó fehérjeforrás, ha egy edzés utáni könnyű vacsira pályáznátok. Arról nem is beszélve, hogy ez bátran ringbe szállhatna a világ leggyorsabb salátareceptje címért, mert nettó 10 perc alatt megvan.

Superfood saláta

Pár éve terjedt el a „superfood” kifejezés, amit aztán hajlamosak voltak mindenre ráaggatni, azt remélve, hogy ettől majd kelendőbb lesz. Valójában ez a kifejezés azokat az ételeket illeti meg, amik megfelelő arányban tartalmaznak ásványi anyagokat, antioxidánsokat, vitaminokat és rostokat. Ebben a salátában mindez teljesül, és még finom is!

superfood saláta tálalása

Meleg burgonyasaláta fűszervajjal és burratával 

Ha hegyekben áll a fagyóban a fagyasztott zöldbab, és már a füleden jön ki a főzelék, ez a legkirályabb módja, hogy felhasználd! A burratától nem kell megijedni, ha most nem jutnátok hozzá, mozzarellával vagy buffalával is isteni lesz! 

Sültzeller-saláta

Bár abszolút nem hangzik valami extrának, a szerkesztőség egy emberként élt-halt ezért a salátáért, olyannyira, hogy a következő hetekben többen is elkészítettük – szintén osztatlan sikerrel. Mindenképpen próbáljátok ki! 😉

Sültkelbimbó-saláta

Oké-oké, a kelbimbó elég megosztó sztori, pedig érdemes jó sokat fogyasztani belőle, hiszen telis-tele van értékes vitaminokkal, amikre most mindennél nagyobb szükségünk van. A pirított mogyoró iszonyúan feldobja az egészet, szóval még az is lehet, hogy visszatérő vendég lesz az asztalon! 

Vega zöldséges-tofus saláta

Csupa szín és rrrrrrrengeteg íz van ebben a salátában. Ugyan több lépésben kell megcsinálni, de egyáltalán nem bonyolult, és tökre megéri. Ha nem szeretitek a tofut, csirkével is baromi jó, de megcsinálhatjátok vegyesen is. 🙂 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?