Narancsos kacsa, ragacsos rozé kacsamell, konfitált kacsacomb – bármelyiket készíted el, jól döntesz!
Sült kacsamell körtével és zellerpürével
A sült hús és a krumplipüré hamisítatlan komfortkaja, de karácsonykor nyugodtan csavarj rajta egyet! Dobd fel a sült kacsát márványsajtos-tejszínes zellerpürével, és készíts mellé vörösboros körtét. Mi azt mondjuk, megéri!
Narancsos kacsa gyömbéres sütőtökkrémmel
A narancsos kacsamell perfekt ünnepi étel, amihez nagyon jól passzol a sütőtök. A látványra is csodás kaja csábos külcsínét persze simán lepipálja az íze. Kellemes aromák, telt ízek, a falatozást abbahagyni nem tudó családtagok – leginkább ezekre számíthatsz, ha összedobod ezt a receptet.
Konfitált kacsacomb áfonyás-vörösboros chutney-val
Ha a kacsa nálatok is nagy ünnepi kedvenc, akkor ezt a konfitált kacsacombot muszáj megcsinálnod! Lilla sült paszternákot és mennyei áfonyaragut ajánl mellé – érdemes kipróbálnod, nem bánod meg!
Sült kacsacomb fűszeres szilvaraguval, édesburgonya-pürével
Még mindig kacsacomb, és még mindig édes raguval, de mégis nagyon más ízvilágot hoz! A ropogós kacsacomb, az édesburgonya-püré és a fűszeres szilvaragu Nóri egyik legzseniálisabb karácsonyi kajája.
Ragacsos rozé kacsa mandulás cukorborsóval
Ha a megszokott ízek helyett idén valami másra vágysz, próbáld ki ezt az ázsiai ízvilágú receptet! Mivel ez a kacsa minden, csak nem unalmas, a köretet is ennek megfelelően válogasd össze: a mandulás cukorborsó és a sült cékla a ragacsos szárnyas tökéletes partnerei.