Hirdetés

A legszaftosabb kacsás kaják az ünnepekre

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Eléggé össze voltam törve" – így állt talpra Szabó Zsófia, miután hat hónapos terhesen elhagyta kislányának édesapja

Kismamaként egyedülállóvá válni az egyik, ha nem a legnagyobb félelme minden várandós nőnek. Szabó Zsófia, vagy ahogyan talán még többen ismerik, VV Zsófi élete legcsodálatosabb időszakában, hat hónapos várandósan maradt egyedül. Az anyává válás határtalan boldogsága és az ijesztő, óriási kérdőjel, hogy mi lesz így- egyszerre volt jelen az életében. Hogyan küzdött nap mint nap a kiegyensúlyozott életért Zsófi? És hogyan változtatta meg őt ez az élethelyzet? – mindez kiderül a Fókusz riportjából.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Hatalmas adrenalinlöket, bénító izgalom és büszkeség – világversenyen ért el nagy sikereket az ELTE BEAC szurkolói csapata

Az amerikai meccsek szinte elengedhetetlen kellékei a szurkolólányok, akik a pálya széléről buzdítják a sportolókat – a műfaj viszont nem csak külföldön népszerű. Az ELTE BEAC szurkolói csapata nemrég tért vissza a világbajnokságról az Egyesült Államokból. Azzal, hogy kijutottak a versenyre, mindannyiuk gyerekkori álma vált valóra. Bár a döntőt végül a japán csapat nyerte, a magyar szurkolók maguk mögé utasították a belga, a holland, az ír, a dél-afrikai, a lett, a guatemalai és a dél-koreai válogatottat is. A Fókusz stábja a csapat edzésén járt. 

„Régóta szeretnék a tévében szerepelni, 60 évesen összejött ez is” – imádta a kamerákat a Tippelj és vidd el! harmadik adásának versenyzője

Emlékezetesre sikerült a Tippelj és vidd el! harmadik adása is – köszönhetően egy olyan karakternek, akit mindenki a szívébe zárt. Erzsébet a döntőben hajszál híján, de lecsúszott a tévéről, a játékkonzolról és az elektromos robogóról, de bezsebelt egy kerti grillt, borhűtőt és egy elektromos kandallót is. Ami viszont talán még a nyereményeknél is nagyobb boldogsággal töltötte el: sokat ismételte családjának, hogy szeretne a tévében szerepelni.

Széphalmi Juliska párja nagyon jó anyukának tartja a táncost, már kisfiának is bemutatkozott

Széphalmi Juliska és párja, Kovács Richárd néhány hete vállalták a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat. Először egy Instagram-posztban beszéltek arról, hogy már nem csak munkatársak, hanem egy párt alkotnak. 15 éve ismerik egymást, Ricsi akkor találkozott vele először, amikor a Táncművészeti Főiskolára jelentkezett 2008-ban. Már akkor azt érezte, hogy „ez a lány kell neki”. Tavaly ősz óta dolgoznak együtt, aki egyszer csak elhívta kávézni Juliskát – akkor kezdődött közös történetük. 

Ilyen, amikor valaki hatvan felett cseréli a „sima” edzést komoly testépítésre

Koltai Gabriella három lány édesanyja, sőt már nagymama is. Hatvan felett, a gyerekek születése után egyszer csak gondolt egyet, és a Jane Fondás aerobicot lecserélte nagyobb súlyok emelgetésére, és testépítésre adta a fejét. Ebben pedig nem más segített neki, mint a háromszoros fitnessmodel-világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, tizennégyszeres magyar bajnok lánya, Nagy Betti.

„Vakmerő döntésnek tűnt az elején” – miért költözik egyre több magyar Horvátországba, és milyen ott az életük?

Sok magyar Horvátországban találkozik életében először a tengerrel. Kristálytiszta öblei és sziklás partjai magával ragadják a turistákat, így hát nem csoda, ha valaki úgy dönt, hogy egész évben „nyaralni” szeretne. A Fókusz olyan családokat keresett fel, akik elhagyták Magyarországot, és Horvátországban kezdtek új életet. 

Időjárás 2023-06-08

A soron következő éjszakai sokfelé számíthatunk majd csapadékra, az időjárás besegít az öntözésbe. A hőmérséklet minimum értéke pedig nagyon hasonlóan alakul az elmúlt éjszakához,14-15 fok közelébe leszalad majd hajnalra. Pénteken napközben is a felhőzet lesz túlsúlyban felettünk, csak rövidebb napos időszakokban bízhatunk és a déli óráktól egészen estébe nyúlóan ismételten zivatarokra figyelmeztet a Meteorológiai Szolgálat.

Ezeket láttad már?