Hirdetés

7 nap 7 recept: megúszós ebédötletek húsvét előttre, hogy maradjon idő a sütésre

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ellene megtiszteltetés lenne versenyzeni” – Horváth Gergő elárulta, kivel csapna össze a Fináléban

Horváth Gergely óriási örömöt érzett, amikor Rácz Jenő átadta neki a séfkabátot, amit igyekszik majd nem teherként megélni. Extra interjúnkban kifaggattuk, kivel szeretne a leginkább megmérkőzni a Fináléban, és az elmúlt hetek legmaradandóbb élményeiről is mesélt. A séfek kihívásai teljesen átváltoztatták a főzési stílusát, aminek köszönhetően rengeteg sikerélményt szerzett A Konyhafőnökben. Persze, a mélypontok sem kerülték el: ilyen volt, amikor durván elvágta az ujját a Középdöntőben. 

Csigának öltözött, és megelőzte a Debrecen és Mátészalka között közlekedő vonatot

Csigajelmezbe öltözve, álarcban futott le egy menetrend szerint közlekedő vonatot egy aktivista a Mátészalka-Debrecen vasútvonal mentén. Az egészen elképesztő akciót a MátészalkaLeaks nevű csoport szervezte, akik ezzel a rendkívül humorosra sikerült videóval egy kevésbé vicces jelenségre akarták felhívni a figyelmet. Arra, hogy milyen lassan járnak errefelé a vonatok.

Curtis: Ha szexelni akar, mindig a fenekét tolja oda nekem

Curtis és barátnője, Barnai Judit is próbára teszik magukat a Nyerő Páros hetedik évadában. „Meg szeretnénk nyerni természetesen” – mondta a rapper, aki elárulta, hogy nem a taktika híve, és végig őszintén fognak játszani. A páros több fóbiától is szenved: Judy a csúszómászóktól retteg, Curtis pedig a tériszonyos, emellett a pókoktól is irtózik. Az is kiderült, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatukban: „Egy rendes nő elvárja, hogy egy férfi hordja a nadrágot” – vallja Curtis.

Miklósa Erika: Úgy tudsz énekelni, hogy kitekered az embert

Mind a négy coach megfordult és hacolt azért, hogy Gergő az ő csapatába kerüljön. Miklósa Erika már nagyon vágyott egy ilyen produkcióra, Curtis pedig azonnal dalokat szeretne írni Gergőnek, függetlenül attól, hogy kinek a csapatát erősíti majd. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!  

Trokán Nóra szünetet kért testvére produkciója után – a furcsa szituációról csak a Fókusznak meséltek

Trokán Nóri féltestvére, Elektra teljes titokban döntött úgy, hogy benevez a The Voice tehetségkutatóba, a rá nehezedő stressz miatt viszont nem énekelt úgy, ahogy tudna, így senki nem fordult meg az előadása alatt – ez azt jelenti, hogy produkciója nem jutott tovább. Elektra kiborult, Nóri zavarba jött, végül nehezen oldódott meg a kellemetlen szituáció. Bár rengetegen keresték őket a műsor után, végül a testvérpár csak a Fókusznak mesélte el, ők hogyan élték meg ezt az egészet.

Joe: Mindketten sérültünk, tele voltunk fájdalommal, hálásak vagyunk, hogy jöttünk egymás életébe

„Biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élmény lesz számunkra” – mondta a Nyerő Párosról Hrovatin Csenge, Joe – azaz az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Varga Miklós – menyasszonya. Míg Csenge a pókoktól retteg, Joe-nak a tériszony a legsúlyosabb fóbiája, már az ötödik emeletről lenézve is bizsereg a teste. A páros egy forgatáson ismerkedett meg, de Joe álmaiban sem gondolta volna, hogy Csenge egyszer a menyasszonya lesz.

Fogyókúra és hajnövesztés trópusi gyümölcsökkel? A Konyhafőnök zsűrije lecsapott

Iglódi Ferenc egy izgalmas bemutatóval lepte meg A Konyhafőnök döntőseit és zsűrijét, ugyanis az itthon termesztett trópusi gyümölcseivel kapcsolatban adott pár tippet. Rácz Jenő és Fördős Zé ráadásul különös izgalommal hallgatták, amikor az alapanyagok egy-két plusz jótékony hatása is szóba került.

Vastag Csaba: Egész életemben menekültem ettől

Vastag Csaba és újdonsült felesége, Vastagné Domján Evelin is harcba száll a Nyerő Páros trófeájáért. Bár a hazai X-Faktor első győztese mindig is kétkedve állt az ehhez hasonló műsorokhoz, most teljes odaadással ugrik fejest a megmérettetésbe. „Ha eddig bármit elkezdtem az életemben csinálni, az onnantól kezdve a legfontosabb lett, és mivel Evelin a legfontosabb nekem, mindent beleadok, amit csak tudok” – mondta Csaba, aki azt állítja, hogy a szerelem döntés kérdése, amibe bele kell fektetni a megfelelő energiát. A páros többek között arról is mesélt, hogy mit szeretnek leginkább a másikban, és mi az, ami kiveri a biztosítékot a kapcsolatukban.

Ezeket láttad már?