A múlt heti kedvencek közé bekerült több klasszikus sonkás étel, ami a húsvét utáni időszakban – lássuk be – várható volt.
Gombás aglio e olio spagetti
Azért azt is értjük, hogy miért volt igény egy egyszerű, húsmentes spagettire. Ez a verzió 15 perc alatt kész van, szóval még egy plusz érv mellette.
A tökéletes medvehagymás pogácsa
A rövid medvehagymaszezont érdemes kihasználni, és most úgy tűnik, hogy évről évre egyre népszerűbb ez az alapanyag. Hetek óta jól pörögnek a medvehagymás receptek.
Négysajtos tepsis krumpli maradék sonkával
Ennek az ételnek a szíve-lelke a rengeteg sajt, szinte már azt is elfelejted, hogy már megint húsvéti sonkát eszel.
A klasszikus Jókai-bableves
Az igazi klasszikus Jókai-bablevesnek nincs párja! Minden asztalon ott a helye úgy havonta legalább egyszer, ezt mondja Fördős Lajos.
Az eredeti carbonara
Zé megmutatta, hogyan csinálják ezt az olaszok. Örök kedvenc, nem csoda, hogy toplistás.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!