Hozzávalók
- 1 ek majonéz
- 1 ek ecetes torma
- 4 db császárzsemle
- 8 szelet füstölt-főtt tarja
- 4 szelet trappista (vagy cheddar vagy bármilyen sajt, amit szeretünk)
- 50 g vaj
Hozzávalók
- 1 ek majonéz
- 1 ek ecetes torma
- 4 db császárzsemle
- 8 szelet füstölt-főtt tarja
- 4 szelet trappista (vagy cheddar vagy bármilyen sajt, amit szeretünk)
- 50 g vaj
A majonézt és a tormát összekeverjük. A császárzsemléket félbevágjuk, majd megfordítjuk őket, hogy a vágott felük legyen kívül. A tormás mártást elosztjuk a 4 szendvicsben, mindegyikbe teszünk 2 szelet tarját és 1 szelet sajtot, majd rátesszük a zsemlék tetejét. Egy tapadásmentes serpenyőben 25 g vajat közepes lángon felolvasztunk, beletesszük a szendvicseket, majd ráteszünk egy másik serpenyőt, és valami nehezéket.
3-4 perc alatt aranybarnára pirítjuk a szendvicseket, azután megfordítjuk őket, rádobjuk a vaj másik felét, és ezt az oldalát is 3-4 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Ha tetszett a tormás-tarjás grilled cheese szendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!