Hozzávalók
Hozzávalók
35
darabhoz
A tésztához
- 280 g liszt
- 170 g vaj
- 1 csipet só
- 90 g porcukor
- 1 db tojás
- 6 g sütőpor
A fahéjas “töltelékhez”
- 5 ek olvasztott vaj
- 2 ek őrölt fahéj
- 3 - 4 ek barna cukor
Fahéjas csiga keksz
Volt anno egy kakaós csiga keksz receptünk, ami már önmagában is isteni finom volt. Rájöttünk, hogy fahéjas töltelékkel sokkal, de sokkal menőbb, úgyhogy elkészítettük. Elárulhatjuk: az eredmény valami fantasztikus lett.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hozzávalók
Hozzávalók
35
darabhoz
A tésztához
- 280 g liszt
- 170 g vaj
- 1 csipet só
- 90 g porcukor
- 1 db tojás
- 6 g sütőpor
A fahéjas “töltelékhez”
- 5 ek olvasztott vaj
- 2 ek őrölt fahéj
- 3 - 4 ek barna cukor
Hogyan lesz még egyszerűbb vagy finomabb a fahéjas csiga?
- A sütő beállításnál, ha lehet, válasszuk a légkeveréses funkciót, ezzel tökéletesen és egyenletesen át tudja járni a hő a tésztát.
- Ha kedvet kaptatok, akkor készítsétek el ezt a kakaós csiga kekszet is, mert biztos, hogy nagy sikere lesz!
Ti is fahéj rajongók vagytok?
Hozzászólások