Hirdetés
Hirdetés

Itt a 2021-es nyári magazin unboxing!

Hirdetés
Zsolti stílusosan a Balaton-partról és Velencéről jelentkezik, hogy bemutassa nektek a csodálatos nyári magazinunkat! Sorra veszi a rovatokat és közben olyan szitukba keveredik, amik veletek is simán megtörténhetnek egy vízparti nyaralás alkalmával. Tartsatok Zsoltival!
Hirdetés

Idén nyáron sem kell mellőznötök az SK nyári magazinját, 83 kipróbált recept gondoskodik arról, hogy egy percig se unatkozzatok a konyhában! A dolce vita szellemében készültünk nektek olasz sütikkel és frankó tengerparti kajákkal, de kicsit messzebbre merészkedve tettünk egy ízutazást Latin-Amerika felé is, isteni nyári zöldségeket töltöttünk meg, bogyós gyümiket pakoltunk a sütikbe, teszteltük a csárdakajákat és lehűtöttük magunkat a legkirályabb jeges desszertekkel!

nyári magazin unboxing
Zsolti unboxingol 😀

És kapaszkodjatok meg a fazékban: ezúttal a Balaton mellett felzabáltuk a Dunakanyart és a Velencei-tavat is, 106 gasztrohelyet pakoltunk nektek térképre hasznos infókkal kiegészítve, szóval mi azt mondjuk, ne üljetek otthon, menjetek és teszteljetek ti is!

A magazint megtaláljátok a webshopban, a könyvesboltokban, az újságosoknál, és a benzinkutakon, úgyhogy keressétek mindenhol is!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?