Hirdetés
Bespájzolva

A legsajtosabb receptjeink

Rumos-aszalt barackos fonott kalács

Egy fonott kalácsnál nincs is szebb és jobb dolog a húsvéti asztalon.
Hirdetés

A legsajtosabb receptjeink

Nem igazán tudunk elképzelni olyan embert, aki ne szeretné a sajtot. Akárhogy is, mi imádjuk, minden mennyiségben jöhet, legyen szó bármiről. Ez a bármi most a 7 kedvenc receptünk lesz, szóval irány a sajtpult, és fosszátok ki!
Hirdetés

Tripla sajtos grillszendvics

Szóval, hogy egy szendvics sajtszósszal, sajtchipsszel és brutális mennyiségű reszelt sajttal. Szerintünk így érdemes indítani a napot! 

Mexikói sajtleves

Minden benne van gyakorlatilag, amiért szeretjük a mexikói kaját, ráadásul 0,5 mp alatt fog felmelegíteni. A jalapeño adagolása természetesen csak jó tanács, vérmérséklettől függően dobjatok bele ízlés szerint. Rakjatok be egy kis dél-amerikai zenét főzés közben (állítólag amúgy is kifejezetten jót tesz az idegeknek), és mire elkészült, tutira hangulatba jöttök!

Vegán mac and cheese

Szó sem lehet róla, hogy éhesen hagyjuk vegán olvasóinkat, úgyhogy ez a ti mac and cheese receptetek! Ígérjük, hogy legalább olyan isteni lesz, mint az eredeti, csak ne feledkezzetek meg a kesu áztatási idejéről. Ha már most farkaséhes vagy, a nemrégiben indult Green Kitchen aloldalunkon találsz még több vegán receptet. 

Zöld fűszeres sajtkrémmel töltött sajtos palacsinta

Imádjuk a palacsintát, ez nem is lehet kérdés. Rakottan, töltve, lekvárral, csokival, de még hússal is – mert hát ilyen ez a magyar, meg az ő hortobágyija. Most azonban Nóri egy olyan sós változatot készített el, aminek nemcsak a tölteléke, de még a tésztája is sajtos! Mondanunk sem kell, hogy tized másodpercek alatt fogyott el a szerkesztőségben. 

Dobozban sült camembert fokhagymás kenyérrel 

Csúcsszuper randikaja, kezdő kuktáknak, gyertyafény mellé. Oké, a fokhagymát talán ki lehet hagyni az est tervezett folytatásának reményében, de úgy is nagyon király lesz. Ha épp nincs senki a láthatáron, hívd át a legjobb haverodat/barátnődet, úgyis kell némi fehérbor a recepthez, nehogy kárba vesszen! 

Háromsajtos lasagne 

Eszméletlenül sajtos, ráadásul a vegák is tök simán elkészíthetik, ha csak a sajtszósszal rétegezik. Brutálisan laktató lesz így is, úgy is, és a másnapi ebédet is simán letudhatjátok egy füst alatt! 

Rizottó milanese

Mégis ki más készítette volna el ezt a fullos, parmezános rizottót, ha nem Lilla? De ami még jobb benne, hogy seperc alatt megvan, és biztosak vagyunk benne, hogy a hozzávalók túlnyomó többsége most is fellelhető a konyhádban. Minden adott tehát egy szuper vacsihoz! (Ha szeretnél többet megtudni a parmezánról, és hogy miért imádja mindenki, IDE kattints!) 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások