Hozzávalók
- 120 g zabpehely
- 140 g quinoa
- 30 g mandulahasáb
- 40 g tökmag
- 30 g szezámmag
- 40 g napraforgómag
- 40 g kristálycukor
- 65 g kókuszolaj
- 140 g méz vagy agavészirup
Hozzávalók
- 120 g zabpehely
- 140 g quinoa
- 30 g mandulahasáb
- 40 g tökmag
- 30 g szezámmag
- 40 g napraforgómag
- 40 g kristálycukor
- 65 g kókuszolaj
- 140 g méz vagy agavészirup
A zabpelyhet, a quinoát, a mandulát, a tökmagot, a szezámmagot és a napraforgómagot összekeverjük egy tálban. A cukrot egy lábasban összemelegítjük a kókuszolajjal és a mézzel vagy agavésziruppal, leöntjük vele a zabpelyhes magvakat, összeforgatjuk az egészet, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük a granolát, és kb. 5 percenként átkeverjük, hogy mindenhol megpirulhasson. Ha megsült, kivesszük a sütőből, hagyjuk kihűlni, és üvegbe vagy fémdobozba rakjuk.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütés idő: 15-20 perc
Ha tetszett a quinoás granola receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!