Hirdetés

Tört paszuly

Hozzávalók

4
főre
+
500 g száraz, nagy szemű fehér bab
1 gerezd fokhagyma
só, bors
125 g kolbász
250 g vöröshagyma
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tört paszuly

Szabolcsi lány lévén nem hagyhatom figyelmen kívül ezt a brutál egyszerű, de laktató kaját! Nem mondom, hogy egy randi előtt ezt egyétek, de egyszer mindenképpen próbáljátok ki! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
500 g száraz, nagy szemű fehér bab
1 gerezd fokhagyma
só, bors
125 g kolbász
250 g vöröshagyma
Bevásárlólistához adom

A babot egy egész napra beáztatjuk. Leöntjük róla a vizet, és bő, sós vízben puhára főzzük. Egy nagyon kevés levet hagyunk rajta, belerakjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és botmixerrel pürésítjük.

Tört paszuly

Egy serpenyőben elkezdjük pirítani az apróra vágott kolbászt. Ha elkezdte kiengedni a zsírját, rárakjuk a felszeletelt hagymát. Addig pirítjuk, amíg a hagyma egy kis színt nem kap.

A babpürét ezzel a hagymás raguval tálaljuk.

Ha tetszett a tört paszuly receptje,
csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások