Hirdetés

7 nap 7 recept: káposztás ételek – a káposzta 7 árnyalata

Hirdetés

7 nap 7 recept: káposztás ételek – a káposzta 7 árnyalata

Hirdetés
Az ünnepi időszakhoz a töltött káposzta és a különböző káposztás ételek is legalább annyira hozzátartoznak, mint a karácsonyfán lógó üres szaloncukros papír. 😊 Elképesztően finom káposztás fogások következnek!
Hirdetés

Cserépedényben sült töltött káposzta

Tény, nem ez a legmegúszósabb recept a világon, de egy évben egyszer belefér, hogy kicsit több időt szánj egy ilyen ünnepi kajára. Egy kis energiabefektetésért cserébe aztán napokon keresztül nagy élvezettel falhatod életed töltött káposztáját.

cserépedényben sült töltött káposzta
Cserépedényben sült töltött káposzta

Tökéletes székelykáposzta

Ha idén valóban egy abszolút tökéletes székelykáposztát szeretnél készíteni, akkor egyértelmű, hogy Lajos receptjét kell követned. A klasszikus ételeket nála jobban senki sem ismeri, úgyhogy irány a bolt, szerezd be a hozzávalókat, és ess neki a receptnek!

Tökéletes káposzta

Töltött káposzta

Sokunk karácsonyára a klasszikus, mindenféle csavar nélkül elkészített töltött káposzta teszi fel a koronát. Ha te is hamisítatlan, magyaros töltött káposztára vágysz, Zé receptje a neked való!

A töltött káposzta nagy macera, de megéri

Savanyú káposztás töltött káposzta

Van, aki savanyított káposztával készíti a karácsonyi menü egyik legnagyobb sztárját, de van, aki a natúr káposztára esküszik. Ha az előbbi tábort erősíted, akkor ezt a verziót készítsd el, és nem fogod megbánni!

töltött káposzta
Ez is töltött káposzta

Hagyományos szabolcsi töltött káposzta

Ki tudná jobban a hagyományos szabolcsi töltött káposzta fortélyait elmondani, mint Lilla, aki maga is szabolcsi?! Anyukája receptjét árulja most el nektek, és higgyétek el, nagyon, de nagyon finom karácsonyi fogás lesz belőle!

Szabolcsi káposzta

Pirított káposzta csirkemellel

Ha karácsonykor is abszolút a light vonallal haladsz, akkor Ákos receptjét dobd össze, amitől egészen biztosan nem fogsz hízni! Sőt, egy két lábon járó csoda leszel, aki még az ünnepek alatt is formában maradt.

Pirított káposzta csirkemellel
Pirított káposzta csirkemellel

Káposztás sztrapacska

Készülj, mert ez a káposztás sztrapacska olyan étel, amiből képtelenség nem repetázni! Nem bánod meg, ha a juhtúrós verzió mellett ezt is kipróbálod, mert tejföllel és pirított szalonnával egyszerűen verhetetlen!

káposzta sztrapacska
Káposztás sztrapacska

Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!   

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?