A gombás ételeket millióféleképpen elkészítheted, mert pont olyan finom paprikásnak, mint töltve vagy épp egy tésztaétel mellé.
Gombapaprikás
Egyszerű és nagyszerű – leginkább ez a két szó tudja összefoglalni ezt a kaját. Van, amin egyszerűen nem kell változtatni, “csak” pont úgy elkészíteni, ahogy azt gyerekkorunkban a nagyink szokta.
Sajtos-gombás calzone
Akár vega vagy, akár egy húsmentes napot tartanál, Dóri gombás calzonéja tökéletes választás. Vacsorára, ebédre, vendégvárónak vagy csak úgy, magadnak – mindig és mindenkorra jó ötlet!
Szuperegyszerű gombaragu polentával
Ha mellőznéd a glutént, és egy kifejezetten gyorsan összedobható étel után kutatsz, készítsd el Zsolti receptjét! A polenta egészséges, változatosabbá teheted vele az étkezésedet, és ezzel a gombás raguval egyenesen mennyei!
Bulgurral töltött gomba
A töltött gomba egy fantasztikus találmány, ami natúran és rántva is csodás. Lilla most bulgurt használt a töltelékhez, és egy kis bacont is adott hozzá – csak az íze kedvéért. 🙂
Gombaragus kagylótészta
Az olaszos kaják egyik császárnője ez az étel, amit végtelenül könnyű elkészíteni. A vörösboros gombaraguban és a parmezános öntetben úszó tésztát falatozva mégis úgy fogod érezni, mintha egy olasz tavernában lennél.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!