Hirdetés

Fűszeres, ropogós tigrisrák, koktélszósszal

Hozzávalók

4
személyre
+
500 g fagyasztott tigrisrák
3 ek rizsliszt
300 ml író
1 ½ tk só
1 tk őrölt pirospaprika
2 tk fokhagymapor
1 tk cayenne vors
1 mk szárított zsálya
1 csipet kínai ötfűszer keverék
1 mk szárított oregánó
1 mk szárított bazsalikom
bő olaj a sütéshez

A koktélszószhoz

5 ek majonéz
1 ek tejföl
2 tk sűrített paradicsom
2 ek Worcester szósz
1 ek szójaszósz
1 tk Tabasco szósz
só, bors
Hirdetés

Fűszeres, ropogós tigrisrák, koktélszósszal

Egy zseniáááális party receptet mutatok most nektek: fűszeres sült ropogós tigrisrák az ultimate koktélszósszal! Nincs mit mondani, abbahagyhatatlan, ráadásul gluténmentes is! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
+
500 g fagyasztott tigrisrák
3 ek rizsliszt
300 ml író
1 ½ tk só
1 tk őrölt pirospaprika
2 tk fokhagymapor
1 tk cayenne vors
1 mk szárított zsálya
1 csipet kínai ötfűszer keverék
1 mk szárított oregánó
1 mk szárított bazsalikom
bő olaj a sütéshez

A koktélszószhoz

5 ek majonéz
1 ek tejföl
2 tk sűrített paradicsom
2 ek Worcester szósz
1 ek szójaszósz
1 tk Tabasco szósz
só, bors

A tigrisrákot kiolvasztjuk.  Az írót összekeverjük a fűszerekkel. A rákot beleforgatjuk a lisztbe, utána az íróba, majd ismét a liszbe. Bő olajban aranybarnára sütjük, kivesszük és hagyjuk lecsepegni. A szósz hozzávalóit egy tálban összekeverjük és a megsült rák mellé kínáljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások