Hozzávalók
- 4 szál nagy répa
- só, bors
- 3 - 4 ek olaj
- 3 ek méz
- 7 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor friss snidling
Hozzávalók
- 4 szál nagy répa
- só, bors
- 3 - 4 ek olaj
- 3 ek méz
- 7 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor friss snidling
A sült sárgarépa az egyik legklasszabb és legkönnyebben elkészíthető köret, amit csak eltudunk képzelni. Elrontani pedig lehetetlen!
A répát 2-3 cm-es darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal, és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percet sütjük, majd kivesszük, meglocsoljuk a mézzel és összeforgatjuk a kis kockákra vágott fokhagymával, majd visszatoljuk a sütőbe és addig sütjük, amíg egy-két helyen oda nem pirul. Snidlinggel megszórva már tálalhatjuk is.
Ha tetszett a fokhagymás-mézes sült sárgarépa receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket.