Hirdetés
Karácsonyi menü

Hozzávalók

2
szendvicshez
+
500 g csirkemellfilé
1 ek olaj
só, bors
80 g szeletelt cheddar
2 db ALDI Azon melegében ciabatta
75 g vaj

A hagymás-gombás feltéthez

3 fej hagyma
100 ml olaj
200 g csiperkegomba
só, bors
4 - 6 db savanyított pepperoni

A szószhoz

2 ek majonéz
2 ek ketchup
1 ek Worcester szósz
1 mk füstölt só
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Csirke cheesesteak szendvics

A Philly cheesesteak kistesója ez a szendvics, mondhatnánk, az inspirálta. Elkészülés után azonban felmerült a kérdés – lehet, hogy a trónkövetelő lett a nyertes? Nincs mit tenni, ki kell próbálnotok nektek is!
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hirdetés

Hozzávalók

2
szendvicshez
+
500 g csirkemellfilé
1 ek olaj
só, bors
80 g szeletelt cheddar
2 db ALDI Azon melegében ciabatta
75 g vaj

A hagymás-gombás feltéthez

3 fej hagyma
100 ml olaj
200 g csiperkegomba
só, bors
4 - 6 db savanyított pepperoni

A szószhoz

2 ek majonéz
2 ek ketchup
1 ek Worcester szósz
1 mk füstölt só
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A szósz összetevőit összekeverjük.

A hagymát és a gombát felszeleteljük, majd közepes lángon hőkezelni kezdjük az olajon, közben kavargatjuk, sózzuk, borsozzuk. 10-15 perc múlva, amikor már összeestek, kiszedjük őket egy tálba.

A csirkét vékonyra szeleteljük, majd kevés olajon mindkét oldalát megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk. Ha kész, még a serpenyőben hagyva sajtot olvasztunk a tetejére.

A kiflit félbevágjuk, és kevés vajon megpirítjuk. A pepperonit apróra vágjuk.

A kifli alját megkenjük a szósszal, erre kerül a gombás-hagymás egyveleg, majd a sajtos csirke, a pepperoni, a tetejét is szószozzuk, és készen is vagyunk!

Csirke cheesesteak szendvics
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások