Hirdetés

Top 5 recept a múlt hétről - főszerepben az alma

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Egy igazi újonc, Vastag Tamás is felbukkan A mi kis falunk legújabb epizódjában

Vastag Tamás arcai az elmúlt több mint egy évtizedből. X-Faktor, Álarcos énekes, Életünk története – különböző szerepek, amelyekben egyformán helyt állt már. Ezúttal viszont egy új szerepben láthatják a nézők, szombat este A mi kis falunkban tűnik fel az énekes-színész, sorozatban korábban még sosem szerepelt. 

Előzetes: „Kezdjük akkor elölről!” –új esélyt kérnek a Tippelj és vidd el! játékosai Istenes Bencétől

A vetélkedő szerda esti részében Istenes Bence segítségét kéri az egyik játékos, a négy tippelő pedig egy második esélyben reménykedik. További részletek a Tippelj és vidd el! következő adásában 20 órától az RTL-en.

A barátságos Pókember 31 éves és a szlovákiai Komáromban lakik

Hívják esküvőkre és különböző rendezvényekre is, a szívéhez közel leginkább az önkéntes akciói állnak. A felvidéki Pókember, azt mondja, most még meg akarja őrizni titokzatosságát. Civil állása mellett – amiről annyit lehet tudni, hogy közel áll a mozgáshoz, sporthoz – lassan 1 éve pókemberkedik. „A nagy erő nagy felelősséggel jár” – ezt a felvidéki Pókember is tudja, azt mondja, amíg fizikálisan bírja, nem tervez pihenőre menni, még legalább 100-200 ezer kisgyerek arcára szeretne mosolyt csalni.

Vízözön Tolna megyében: autókat vitt el az ár, videón a pusztítás

Kétyen a heves felhőszakadások következtében pusztító villámárvíz, valóságos sárfolyam alakult ki.

Hatalmas eséssel ért véget a Tippelj és vidd el! fináléja – így történt a baleset

Az RTL vetélkedőjének pénteki fináléjában Andrea annyira örült a nyereményének, hogy óriási lendülettel ki is próbálta azt. Arra azonban senki sem számított a stúdióban, ami ezután történt a függőfotellel.

„Dupla idegösszeomlása” volt a spirituális bolti eladónak a fináléban

Az RTL vetélkedőjének hétfői fináléjában egy több mint 800 ezer forintos főnyereményért küzdött a bolti eladóként dolgozó Magyar Roland, aki szabadidejében imád süteményeket készíteni, és aki spirituális beállítottsága révén mert hinni a csodákban. 

Babyboom az állatkertekben – ezek az édes csöppségek várják a látogatókat

Már egyre bátrabb Gigi, a néhány hónapos sivatagi hiúz, de Szelint, a tevecsikót sem kell félteni, aki ma már kilencven kilót nyom. Idén is babyboom várja az állatkertbe látogatókat, ami a gondozók számára szinte a legizgalmasabb időszak. 

„Ha mindenkinek megfelelek a bizalmi körön belül, akkor bebiztosítottam a jövőmet!”– ilyen volt az Álommeló győztesének első munkanapja

Balogh Levente egyből a mély vízbe, a cápák közé dobta elnöki asszisztensét, az Álommeló győztesét, Keserű Balázst. A Fókusz stábja végigkövette a 25 éves karcagi fiatalember első munkanapját az ásványvízkirálynál. Balázs a tőle megszokott nyugalommal és elszántsággal kezdte meg élete legfontosabb munkanapját.

Ezeket láttad már?