A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
- 200 g málna
- 1 db érett mangó
- 2 - 3 db kivi
- 120 ml víz
A fantasztikus desszertek támogatója a
A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
- 200 g málna
- 1 db érett mangó
- 2 - 3 db kivi
- 120 ml víz
Mindegyik gyümölcsöt külön-külön leturmixoljuk egy kevés víz hozzáadásával (ne legyen híg). Ha nem elég édesek a gyümölcsök, nyugodtan rakhattok hozzájuk kevés porcukrot. A gyümölcspüréket átpasszírozhatjuk, ha nem szeretnénk apró magokat vagy rostokat a jégkrémbe. Jégkrémformákban elosztjuk először a málnás részt, bedobjuk 10-15 percre a fagyasztóba, majd megismételjük a kivis, majd a mangós résszel is (köztük is mindig hűtünk egyet).
Ekkor már a pálcikákat is beleállítjuk a jégkrémekbe, és teljesen kifagyasztjuk. Mikor megfagytak, pár másodpercre forró víz alá tartjuk őket, így könnyen kivehetők lesznek majd a formákból.
Ha tetszett a szivárvány-jégkrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!