Hozzávalók
- 600 g csont nélküli sertéskaraj
- só, bors
- 2 ek mustár
- 100 g prágai sonka
- 150 g trappista sajt
- 1 tk pirospaprika
- 3 ek liszt
- 3 ek olaj
Labancpecsenye
Hozzávalók
- 600 g csont nélküli sertéskaraj
- só, bors
- 2 ek mustár
- 100 g prágai sonka
- 150 g trappista sajt
- 1 tk pirospaprika
- 3 ek liszt
- 3 ek olaj
A karajt 2-3 centi vastag szeletekre vágjuk, majd kilapítjuk kb. fél centisre. Mindkét oldalát alaposan sózzuk, borsozzuk, és megkenjük a mustárral, majd 1 órára hűtőbe tesszük. A hússzeletek egyik felére teszünk egy szelet sonkát, egy szelet sajtot és ráhajtjuk a másik felét, majd 2-3 helyen összetűzzük.
A paprikával elkevert lisztbe forgatjuk a töltött húsok mindkét oldalát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és megkenjük az olajjal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 35-40 percre, majd krumplipürével tálaljuk.
Ha tetszett a labancpecsenye receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!