Hirdetés

Spenótos-gombás gnocchi

Hozzávalók

4 - 3
főre
+
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
4 ek olívaolaj
150 ml fehérbor
300 ml víz
200 ml habtejszín
150 g fagyasztott spenót
1 db zöldségalaplé-zselé
1 konzerv gomba
1 db citrom
1 csipet szárított oregánó
só, bors
2 csomag gnocchi (1 kg)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Spenótos-gombás gnocchi

Ha időtök engedi, mindenféleképpen javaslom, hogy saját gnocchit csináljatok, de ha valami nagyon gyorsat szeretnétek összedobni, akkor megfelel a csomagolt verzió is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
13
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 3
főre
+
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
4 ek olívaolaj
150 ml fehérbor
300 ml víz
200 ml habtejszín
150 g fagyasztott spenót
1 db zöldségalaplé-zselé
1 konzerv gomba
1 db citrom
1 csipet szárított oregánó
só, bors
2 csomag gnocchi (1 kg)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Az aprított hagymát és fokhagymát üvegesre pirítjuk az olívaolajon, majd felöntjük a borral, és a negyedére forraljuk. Hozzáöntjük a vizet és a tejszínt, beletesszük a spenótot, felforraljuk, és egy botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk az alaplézselét, a leszűrt és átmosott gombát. Belereszeljük fél citrom héját és belefacsarunk pár csepp citromlevet. Megszórjuk egy csipet oregánóval, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, 10-15 percig lassú tűzön forraljuk, majd összekeverjük a kifőtt gnocchival. Tálaláskor még egy kevés citromhéjat reszelünk rá.

Ha tetszett a spenótos-gombás gnocchi receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások