Hirdetés

Így gondoskodj a paradicsomról augusztusban!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Jolis Carmen: Hulló falevelek (Budapest Bár)

Jolis Carmen a The Voice negyedik meghallgatásán a Budapest Bár Hulló falevelek című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Miklósa Erika férje megtréfálta Curtist

A Válogató szünetében Curtis felelevenítette az iskolás éveit, majd mikor szóba jött a sport, Miklósa Erika a férjéről mesélt, aki egyszer borsot tört Curtisék orra alá. „Akkoriban fogyasztottam alkoholt, ott sok minden kimaradt” – mondta a rapper, aki nem igazán emlékezett a történtekre.

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Curtis kiakadt coachtársaira: Szégyelljétek magatokat!

Sárközi Roland produkciója után vita alakult ki a coachok között. Miklósa Erika dühös volt magára, amiért nem hallgatott az ösztöneire. Miután senki nem fordult meg a 17 éves énekes produkciójára, nem ő volt az egyetlen coach, aki utólag már bánta a döntését. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Orbók Ilona szereti megmutatni, hogy nőként, kétgyerekes anyukaként is lehet sikeresen vállalkozást vinni

Orbók Ilona a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője és most már Cápa is. Nemzetközi adózással foglalkozik, nap mint nap vállalkozókkal tárgyal, tehát lényegében ugyanazt csinálja a való életben is, amit az RTL üzleti showműsorában. Mellette kétgyermekes családanya.

A hidegháborúban még a Vénusz bolygó meghódítása volt a cél, de mit adtak ehhez a magyarok?

A magyarokat már lassan száz éve foglalkoztatja a világűr. Bár Farkas Bertalan volt az első magyar, aki elhagyta a Földet, ám nem ő az egyetlen, akiről érdemes megemlékeznünk, ha Magyarország és az űr kapcsolatáról beszélünk. Jóval a Szujoz-36 kilövése előtt, 1932-ben forgattak Budapesten először sci-fit. Másfél évtizeddel a százados kiküldetése után, 1995-ben pedig egyetlen keleteurópai országként Magyarország vett részt a CHEOPS űrteleszkóp gyártásában.

Eddig semmit sem lehetett tudni Celine Dion állapotáról, nővére most megtörte a csendet

Tavaly decemberben könnyeivel küszködve jelentette be közösségi oldalain Celine Dion, hogy gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséggel, stiff-person szindrómával diagnosztizálták, emiatt lemondta, illetve áttette koncertjeit – köztük magyarországi fellépését is – későbbi időpontokra. Aztán májusban menedzsmentje közölte, hogy az énekesnő az egész világkörüli turnéját törli, és be sem pótolja azokat. Az izommerevséggel és görcsökkel járó betegség egymillió emberből egyet érint, és gyógymód nincs rá, a folyamatot maximum lassítani lehet. Nővérei szerint egyelőre egyik gyógyszer sem hozott javulást Celine Dion állapotában.

Magyar Elektra úgy érzi, Trokán Nóri féltestvéreként sokkal nehezebb bizonyítania

A 25 éves Magyar Elektra életében kicsi kora óta jelen van a zene. Most azért jelentkezett a The Voice-ba, hogy megmutathassa, mire képes, és hogy végre leváljon a családjáról – annak ellenére, hogy a testvére ül az egyik coach székben. Reméli, nem azért fognak megfordulni neki, mert tudják, hogy ki ő, hanem azért, amit nyújt a színpadon. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?