Ha te is rajongsz a sajtért, és nincs olyan formája, amire nemet mondanál, akkor ezeket a sajtos kajákat imádni fogod!
A sajtos kaják ásza: Sajtszószos csirkemell
Ez a végtelenül egyszerű sajtszószos csirkemell a kezdőket és a haladókat is le fogja venni a lábáról. Rizzsel, burgonyával, tésztával, bármivel csodás ez a kaja!
Karfiolsteak sajtszósszal
Akár vega vagy, akár csak egy húsmentes napot tartanál, a karfiol tökéletes választás – pláne ezzel a sajtszósszal! Lilla vörös cheddaros sajtszósza verhetetlen!
Sajttal sűrített spenótfőzelék
Ha szereted a spenótot, de lisztmentes főzeléket dobnál össze, akkor itt meg is állhatsz! A sajtnál királyabb sűrítőanyagot nem fogsz találni, trappista forever!
Sajttal töltött rántott hús
A vasárnapi ebédek fénypontja a rántott hús, ami ropogós, friss, és muszáj belőle repetázni. A hétvége sztárját Ákos most sajttal is feldobta, és annyit mondhatunk, nagyon frankó lett!
Füstöltsajt-krémleves
A sajt minden ételt szebbé, jobbá, csodásabbá tesz, és persze, hogy levesként is nagyon jól működik. Lajos füstölt parenyicás sajtkrémleveséért odaleszel!
Kéksajtos-diós csirke
Ha te is rajongsz a kéksajtért, akkor kövesd Zsolti receptjét, és pillanatok alatt életed sajtos tésztáját dobhatod össze. Tejszínes, krémes, sajtos – tud mindent, amire egy sajtimádó vágyik! 🙂
Sajtbundás tepsis csirkemell
A szaftos, omlós húst sajtba csomagolni nagyon jó ötlet volt Nóritól, ami mellé nagyon jól passzol a sárgarépapüré. Hétvégére, hétköznapra, bármikorra nagyon tuti ez a sajtos kaja!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!