Hozzávalók
- 2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
- 3 ek majonéz
- 2 db szárzeller
- 1 fej kisebb lilahagyma
- 2 ek kapribogyó
- 2 ek petrezselyem
- 1 tk dijoni mustár
- 1 ek frissen facsart citromlé
- 1 db citrom reszelt héja
- só
- frissen őrölt bors
- 8 szelet rozskenyér
- 4 db római saláta- vagy endívialevél
Így készül a legjobb tonhalkrémes szendvics
Hozzávalók
- 2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
- 3 ek majonéz
- 2 db szárzeller
- 1 fej kisebb lilahagyma
- 2 ek kapribogyó
- 2 ek petrezselyem
- 1 tk dijoni mustár
- 1 ek frissen facsart citromlé
- 1 db citrom reszelt héja
- só
- frissen őrölt bors
- 8 szelet rozskenyér
- 4 db római saláta- vagy endívialevél
A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott szárzellert, petrezselymet, a lecsepegtetett, felaprított kapribogyót és a mustárt. Sóval, jó sok frissen őrölt borssal, a citromlével és a reszelt citromhéjjal ízesítjük. Négy kenyérszeletre 1-1 salátalevelet borítunk, erre halmozzuk a tonhalkrémet, majd rátesszük a maradék kenyérszeleteket is.