Hirdetés

7 nap 7 recept: kapros receptek, mert ezen a héten a kapor a király!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fruzsi: Bennem erősen dominál a vadászösztön

Az új beköltöző, Fruzsi mindössze három szóval hódít: „Nem hordok bugyit”. A 21 éves lány mindig eléri a férfiaknál, hogy úgy érezzék, ők szedik fel, pedig valójában Fruzsi nézi ki őket magának. A lány úgy gondolja, először mindenki az ágyába szeretné csábítani, ám amikor közelebbről megismerik, a „jövőbeli barátnőjüket” látják maguk előtt.  

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

LEGO® Masters nyereményjáték 3. hét – Építsd meg álmaid autóját

A LEGO® Masters 3. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban a veszélyzónás versenyzőknek most egy ikonikus sportautó kicsinyített mását kellett megépíteniük, így a heti kihívásunkban neked is autót kell építened!

Egy újabb vita miatt kettészakadt A Város Királynői baráti társasága – ez történt a 3. részben

A Város Királynői 3. epizódjában egy két perces késés indította el a lavinát, ami ahhoz vezetett, hogy két táborra bomoljon a társaság. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Laura, Anna, Paulina és édesanyja maguknak hívtak egy taxit, míg a többiek egy Rolls Royce-szal indultak el a divatbemutatóra. A barátnők között tomboló feszültség az ottani hangulatra is rányomta a bélyegét. 

Több sztár bejelentkezett már, hogy szívesen indulna egy következő Sztárboxban – interjú Verebély Marcell senior kreatív producerrel

Csak a legvadabb álmaiban gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a Sztárbox, az igazi eredménynek azonban azt tartja, hogy a műsor nemcsak vasárnap estéket pezsdíti fel, de két adás között is ez a téma az emberek között – mondja Verebély Marcell, aki májusban maga is bokszolni kezdett. A Sztárbox senior kreatív producerét megkérdeztük arról, hogy mi alapján választották ki a résztvevőket és döntöttek a meccsek párosításairól, hogy mi történt a háttérben Kabát Péter eszméletvesztése és az Istenes Bence-Rácz Jenő meccs körüli botrány alatt, hogy lesz-e jövőre is Sztárbox, de szóba került az is, miért tér vissza egy év szünet után az X-Faktor az RTL-re. 

Gödöllőre tényleg repülő szánnal érkezett a Mikulás – Tamás évek óta csal mosolyt a gyerekek és a járókelők arcára

Tardy Tamás a világon egyedülálló módon köszönti december 6-át, már hatodik éve, hóban és fagyban is (idén éppen latyakban). Gödöllő felett ugyanis évek óta felbukkan a Mikulás és a szánja, ebben pedig Tamásnak is nagy szerepe van. A Fókusznak elárulta, hogyan lepte meg a település óvodásait idén, sőt azt is elmesélte, hogyan reptette meg Süsüt a sárkányt, és hogyan vitt jótékonyságból kerekesszékes embereket a felhők fölé. 

„Ez a csodálatos hang megszépíti a külsejét” – A Város Királynőivel elemeztük, miért bolondultak a nők Zámbó Jimmyért

A Város királynőivel elemezzük, miért volt a nők kedvence Zámbó Jimmy, aki nagy nőcsábász hírében állt. Hogyan tudta a legszebb nőket magába bolondítani? Tényleg bele lehet szeretni valakinek a hangjába vagy a tehetségébe? Micheller Mónika és Pálfiné Paulina elárulta, náluk labdába rúghatott volna-e a Király.

Meglepetés luxusautó és 40 ezer eurós táska – Paulina mama férje tudja, hogy felesége kényeztetésre vágyik

Paulina mama és férje, Gábor már 30 éve házasok és egy bölcs férj tudja, hogy a hosszú élet titka a boldog társ. Felesége pedig igényli a luxust, így például a 40 ezer eurós saját tervezésű luxustáskákat. Ám a meglepetések sora itt nem ért véget, Gábor még mást is tartogatott a tarsolyában.

Ezeket láttad már?