Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Nézd vissza a The Voice harmadik adásának produkcióit!

A The Voice harmadik Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

The Voice Magyarország 2023 – Nyitány

A The Voice első meghallgatása Miklósa Erika, Trokán Nóri, Manuel és Curtis közös produkciójával indult. 

Trokán Nóri: Az anyám beteg volt lelkileg 2 hónapig, hogy mind a két lánya ezt akarja csinálni

Művész családban, színészek gyermekeként nehéz volt Trokán Nóriék választása, de 16 éves korában eljött a pillanat, ami nemcsak az ő, de édesanyja életében is meghatározó volt. 

Panelfelújításba és használtautó-bizniszbe fektettek a Cápák

A Cápák között vállalkozói Dínóparkra, fóliára, hernyóselyemre és autós kütyüre is kértek pénzt az üzleti showműsor 4. részében. Volt, aki nem kevesebb mint 2,5 milliárd forintért érkezett, eljött Fóliás Juci, akit nehéz helyzetbe hoztak a Cápák, Moldován András pedig odaítélte „az év legjobb párosa” címet, egy másik párost viszont alaposan kiosztott. 

Felajánlja egyik szemét Gabriellának a testvére – a megvakított nő először mondja el, mi történt a tragikus estén

Lakatos Gabriellát volt barátja február elején puszta kézzel vakította meg. A 22 éves kemecsei nő bármit megtenne azért, hogy láthassa felnőni kislányát. Az édesanya legnagyobb támasza testvére, Róbert, aki kész felajánlani az egyik szemét Gabicának. Azért csak az egyiket, mert négygyerekes családapa, ő is szeretné látni felnőni a gyerekeit. A testvérpár bármit megtenne azért, hogy Gabriella újra láthasson, ezért is mondták el a Fókusznak a tragikus kapcsolat teljes történetét.

Fehér Richárd: Változó személyiségű vagyok, több dalt is énekeltem már

A 33 éves Fehér Richárd autodidakta módon tanult énekelni, rendszeresen fellép falunapokon és versenyekre is jár. Ricsi lelkesedését az sem tudná letörni, ha nem jutna tovább a The Voice-ban, annyira szeret énekelni, hogy biztosan nem hagyja abba. Az a vágya, hogy megtudják az emberek, „ki is az a Fehér Ricsi”.

Kiderült, hogy mi lenne az a feladat a Nyerő Párosban, ami miatt Vastag Csaba felesége feladná a versenyt

Egyetlen egy dologban voltam teljesen biztos egész életemben, hogy a Nyerő Párosban soha nem fogok szerepelni – mondta Vastag Csaba, aztán tessék. Csabáék és Balogh Eleniék másfél hét múlva nekivágnak életük egyik legnagyobb kalandjának, ugyanis indulnak a Nyerő Páros legújabb, hetedik évadában.

Széken keresztül szúrta át Trokán Nóri szívét Rónaszéki Sebestyén hangja

Rónaszéki Sebestyén Szécsi Pált idézte meg a The Voice színpán, ami Curtist és Trokán Nórit is levette a lábáról. Mind a ketten megnyomták a gombot, majd együtt táncolva élvezték tovább a produkciót. „Meg fogjuk olvasztani a tévéképernyőt otthon” – mondta Nóri Sebestyénről, miután a 28 éves énekes őt választotta. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?