Hirdetés

A 79. Street Kitchen TV-adás receptjei

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

A püspök váratlanul szembesül a meztelen valósággal – a következő adásban

A mi kis falunk következő részében nem mindennapi dolgot lát Janó távcsövén keresztül az esztergomi püspök. Kövesd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20:00-kor az RTL Klubon!

Rujder Vivinek a szexi táncolás nem, csak az autómosás volt újdonság – így készült A Nagy Fehér Főnök eddigi legforróbb jelenete

A Nagy Fehér Főnök második epizódjában Brigi autómosót nyit, első kuncsaftja pedig nem más, mint Rudi, akit szexi mosási technikájával vesz le a lábáról. Extra videónkban Rujder Vivien mesél a jelenet kihívásairól.

„Erősnek érzem magam” – Ő jutott be először a Középdöntőbe Sárközi Ákos csapatából

Miután Kármán Odett és Pirner Alma teljesítettek a legjobban a csapatos feladatokban, egy párbajon csaptak össze a nap végén, hogy eldőljön, melyikük repülhet azonnal a verseny következő szakaszába. 

Így lett a szempilláit temető VV Merciből csodás menyasszony

A legszürreálisabb pillanatot talán Merci okozta a kolumbiai dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, amikor eltemette műszempilláit. Merci vőlegénye, Krisztián megsajnálta dzsungelben senyvedő menyasszonyát és hazatértekor egy esküvői fotózással lepte meg szerelmét, ahol Merci igazi hercegnőként tündökölhetett.

Egyre több férfi hord szoknyát

Manapság egyre több férfi dönt a szoknya mellett, amit a társadalom többsége negatív megjegyzéssel illet, de ez nem mindig volt így. A történelem során többször is előfordult, hogy mindkét nem szoknyát viselt, sőt, az ősi egyiptomiaknál a férfiak húzták a rövidebbet, már ha szoknyáról volt szó. A férfiasságot az Ókori Rómában sem a ruhadarab határozta meg. A háború istene, aki nőiesnek egyáltalán nem mondható, szintén pörgős alsóba bújt, de a tóga és a tunika is megnyerő külsőt adott a férfiaknak.

Donát már elfogadta szüleit úgy, ahogy vannak – csodának tartja a látássérült házaspár, hogy egészséges gyermekük született

Fejes Nelli és Fejes Gábor mindketten súlyosan látássérültek, de ez sem akadályozta meg őket abban, hogy gyereket vállaljanak. Futópartnerekből lettek szerelmesek, majd házastársak. 13 hónapos, életvidám kisfiuk most kezdi el csak igazán felfedezni a világot. Donát makkegészséges, és máris szívesen segít nekik, ha valamit nem találnak.

Megtörten nyilatkozott a Fókusz kameráinak édesanyjuk haláláról Zámbó Tihamér és Zámbó Árpy

Összetört a Zámbó család. Anna néni halála hatalmas űrt hagyott mindannyiukban. A 96 esztendős édesanya, nagymama és dédnagymama elvesztésére nem voltak felkészülve. Tihamér és Árpi azt mondja, noha látták rajta, hogy gyengélkedik, de semmi sem utalt arra, hogy ekkora a baj. Abban bíztak, hogy édesanyjuk erős asszony, legyőzi majd a betegséget, hiszen annyi mindennel megbirkózott már élete során. Ám néhány órával kórházba kerülése után meghalt. Anna néninek nyilvános temetése lesz.

Ezeket láttad már?