Hozzávalók
- 500 g tigrisrák (garnéla)
- 4 - 5 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor petrezselyem
- 1 db chili
- 300 - 400 ml olívaolaj+ egy kevés a bagetthez
- 1 db bagett
Hozzávalók
- 500 g tigrisrák (garnéla)
- 4 - 5 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor petrezselyem
- 1 db chili
- 300 - 400 ml olívaolaj+ egy kevés a bagetthez
- 1 db bagett
A bagetteket elnegyedeljük, meglocsoljuk olívaolajjal és a grillen megpirítjuk őket. Egy tepsibe öntjük az olívaolajat és felrakjuk melegedni a grillre. A fokhagymát egy fokhagymanyomóval pürésítjük, a chilit felszeleteljük és belerakjuk őket az olajba. Megrázzuk a tepsit és 1-2 percig pirítjuk. A garnélákat sózzuk, borsozzuk és beledobjuk a fokhagymás chilis olajba. Pár percig pirítjuk benne, addig amíg rózsaszínné nem válnak. Kis tálkákba szedjük, megszórjuk friss aprított petrezselyemmel és a pirított bagettel tálaljuk.
Ha tetszett a gambas al ajillo receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!